torstai 21. marraskuuta 2013

Tähtiä, tähtiä


Eetu on tällä hetkellä innoissaan kaikista jutuista, joissa on tähti. Ostin tähtikankaan jemmaan odottamaan myöhempää inspiraatiota. Eetu oli siitä kuitenkin niin innoissaan, että päätinkin ottaa sen heti työn alle. Tein aluksi vauvalle bodyn Kisuliini-kaavalla (OB 6/12), sillä se sattui olemaan valmiiksi piirrettynä koossa 56cm. Tähtikangasta oli vain melko pieni pala, joten päädyin käyttämään sitä hihoissa. Etu-ja takakappaleisiin ei löytynyt kotoa oikein muuta sopivaa vaihtoehtoa kuin harmaa trikoo (kun en viitsinyt vauvalle ihan mustaakaan laittaa). Tein taas raglansaumaan nepparit (tällä kertaa ilman kanttausta). Bodysta oli mielestäni tulossa vähän tylsä, joten päädyin tilaamaan erilaisia valmiita silityskuvia ja glitterarkin bodya varten Pikku piltistä. Silitysarkit tuntuvat olevan tällä hetkellä kovin "in".
Odotellessani silitysjuttuja postista päädyin ompelemaan Eetullekin tähtikankaasta. Päätin kokeilla tällä kertaa Little Lamb-kaavaa (OB 4/12) koossa 98cm. Eetulle tein hihat tähdistä ja etu-ja takakappaleet mustasta trikoosta. Tässä kuva Eetun paidasta ennen silityskuvaa. Kankaat on ostettu Fabriinasta (tähti, musta resori), Kestovaippakaupasta (harmaa trikoo) ja Kankaisista (musta trikoo).
Päätin laittaa paitoihin glitter-tähdet teemaan sopivasti. Ajattelin, että nämä voi pukea vaikka sitten jouluna päälle.
Eetun paita:
Vauvan body:
Näistä tuli mielestäni tosi kivat. Seuraavaksi pohdin, minkä kanssa näitä voisi käyttää. Eetulta nyt olisi löytynyt jotkut harmaat housut, mutta vauvan pienet vaatteet on pääasiassa valkoisia tai kuviollisia ja monet potkupuku-mallia. Niinpä asia oli korjattava ja päätinkin ommella molemmille City mouse-housut (OB 4/11) mustasta joustofroteesta. Joustofrotee on Fabriinasta. Eetulleompelin koossa 92cm ja vauvalle 62cm-kaavoilla ilman saumanvaroja. Toivottavasti vastaavat sitten suunnilleen kokoa 56cm.
Eetun setti:

Vauvan setti:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti