keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Lasten huone


Tilatessani kesällä Kuokkavieraat-puuvillaa Eetun lakanoita varten Viljamin puodista osallistuin tietämättäni arvontaan. Kerrankin minulla oli onni myötä ja sain omakseni ihanan Pingviini-tyynyn.

Tästä tyynystä lähti kehittymään ajatus poikien makuuhuoneen sisustuksesta. Tilasin Viljamin puodista Pingviinin inspiroimana Hattarakekkerit-puuvillaa verhoja varten. Samalla tilasin myös Hattarakekkerit-julisteen, jonka kehystin huoneeseen tauluksi (salama vähän häiritsee julisteen näkyvyyttä).

Verhoista tuli mielestäni tosi kivat.
Huoneen sisustusta on tarkoitus vielä täydentää mustilla päiväpeitoilla (vanha parivuoteen päiväpeitto halkaistaan) ja teemaan sopivilla koristetyynyillä (tarkoitus on hankkia pingviinille ainakin yksi kaveri, kun vaan tyynyt Viljamin puotiin saapuu). Kellon hankintakin on harkinnassa. Einolle on myös jo hankittuna samanlainen isompien poikien sänky kuin Eetulla on. Sitä ei toivottavasti tarvita vielä pitkään aikaan.
Tämä huone on pyhitetty siis nukkumiseen ja toinen lasten huone leikkimiseen. Eino on jo nukkunut ensimmäisen yön täällä ja Eetukin pääsee kokeilemaan uutta huonetta huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti