lauantai 10. tammikuuta 2015

Viime tipassa...


Minä en yleensä jätä asioita ns. viime tippaan. Tällä kertaa sain kuitenkin inspiraation ommella lisälahjoja vielä 5pv ennen joulua. Niinpä leikkelin aattoa edeltävänä perjantaina kankaita urakalla (kahteen paitaan, yhteen bodyyn, kaksiin housuihin ja yksiin boksereihin).
Viikonloppuna sitten ompelin enemmän kuin pitkiin aikoihin :) Sain yhdessä päivässä ommeltua paidan ja kahdet housut valmiiksi. Lisäksi boksereista puuttui enää kuminauha. Taisi tulla yhden päivän ompeluennätys ainakin valmistuneiden töiden määrässä. Yleensä ompelen yhtä vaatetta monta päivää.
Sain tällöin valmiiksi Eetulle ihanan Lohis-paidan ja harmaat velourhousut. Paidan kaavana on jälleen Little lamb (OB 4/12) koossa 104cm ja housut ovat Saimit (OB 1/09) koossa 104cm. Eetu ihastui tähän Lohis-kankaaseen heti, kun näki sen. Toivottavasti on myös vaatteena mieluisa. Lohiksen on suunnitellut Leena Renko. Lohis on ostettu Majapuulta kuten myös siihen sopivat minttu trikoo ja resori. Meleerattu harmaa velour ja resori on Kestovaippakaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti