keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Boxerit


Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa kokeilla bokserien ompelua. Niinpä ennen joulua ryhdyin tuumasta toimeen ja tein täältä saadulla kaavalla M koon bokserit. Ompeluvaiheessa ei ollut mitään tietoa, tuleeko boksereista ollenkaan sopivat, mutta tulipa kaava testattua.
Kankaina tässä on Pehemiältä hankittu Handy men -trikoo ja jotain mustia trikoon palasia (ainakin kahta eri laatua, kun jouduin osa kappaleista leikkaamaan useampaan kertaan ennenkuin tulkitsin kaavaa oikein). Boxerikuminauha on muistaakseni KVK:lta. Kiinnitin kuminauhan kolmeaskelsiksakilla. Mikäli kaava on sopiva, niin näitä voi tehtailla lisää tilkkujen tuhoamiseksi.
Nyt on kaikki joululahjat esitelty. Suurin osa joululahjoista tuli tehtyä itse. Yhtenä päivänä laskin viime vuoden ompelusten määrää ja noin sata työtä valmistui vuoden aikana. Aika huikea määrä vaatteita ym., vaikka itsestä on tuntunut, että vähän jotain olen joskus ommellut... Ommeltuja kangasmetrejä tuli yhteensä yli 55m ja ostettuja reilut 77m. Jos laskee jokaiselle metrille hinnaksi 15-20euroa, niin ei ole ihan halpa harrastus, mutta eipä ole kovinkaan montaa vaatekappaletta tullut ostettua vuoden aikana. Mutta turha siis ihmetellä, mihin tämän kotiäidin rahat häviää, kun saumurikin tuli viime vuonna ostettua. Olen kuitenkin niin iloinen, että löysin tämän harrastuksen uudelleen useiden vuosien jälkeen :) Nyt on kaikki viime vuoden ompelut esitelty ja jotain on valmistunut jo tänäkin vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti