lauantai 7. syyskuuta 2013

Yöpuku Eetulle

Vihdoinkin sain valmiiksi tämän kuukauden päivät tekeillä olleen yöpuvun Eetulle. Paita valmistui siis jo huomattavasti aiemmin ja on esitelty erikseen täällä. Housujen kanssa oli sen sijaan enemmänkin ongelmia, joten niiden valmistuminen vähän viivästyi. Aluksi sain jotenkin mummin saumurin jumiin housuja ommellessani ja sitten myöhemmin aloin ihmetellä housujen kummallista muotoa ja havaitsin, että kappaleet on yhdistetty toisiinsa jotenkin oudosti. Olen varmaan onnistunut ompelemaan toisen lahkeen ja haarasauman toisiinsa. sillä lahkeet ovat eri mittaiset ja housut muutenkin kummalliset. Kaavavalintakaan ei varmaan ollut tällä kertaa paras mahdollinen, sillä housut on tarkoitettu alunperin tehtäväksi huomattavasti paksummasta kankaasta. Malli on siis melko leveä. Kaava on OB 6/2012-lehden Menninkäinen koossa 92cm. Turkoosi trikoo ja resori on ostettu Triteksistä.
Tässä ne housut kuitenkin on. Aina ei voi onnistua ja purkaakaan en jaksanut, kun eipä se niin tarkkaa yöpuvun kanssa ole.
 Ja paidan kanssa. Paita näyttää kovin pieneltä suhteessa housuihin, mutta katsotaan, pystyykö niitä kuitenkin käyttämään yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti