maanantai 26. elokuuta 2013

Eetulle t-paita työkoneiden kera

Viime viikolla valmistui itseasiassa ensimmäinen (ja toinen body), mutta jätän niiden bloggaamisen myöhemmäksi, kun toinen on menossa lahjaksi. Tänään valmistui t-paita Eetulle. Molemmat kankaat on ostettu Triteksistä ja lankana on sama Gutermann kuin aiemminkin. Taas loppui lankarulla, joten lisää on mentävä edelleen ostamaan, kun turkooseja kankaita on vielä jäljellä.

T-paita on tehty Ottobren 1/2013 kaavalla On te road. Paita on kooltaan 98cm. Kaavaa on muokattu sen verran, että tein hihat lyhyenä (kun turkoosi kangas ei olisi riittänyt muuhun). Paita näyttää aika reilulta ja sitähän sen pitäisikin olla, kun tällä hetkellä Eetulla on käytössä 86/92cm vaatteet. En ole vielä ehtinyt tätä (enkä aiempaa paitaakaan) sovittamaan.

Tämä ompeluhullutus alkaa karata käsistä. Tilasin nimittäin perjantaina pari Ottobren irtonumeroa lisää ja sen lisäksi lainassa on pino kirjaston lehtiä, joista piirsin useamman kaavan (itselleni). Sen lisäksi viikonloppuna lähti tilaus kankaista (ainakin 6m!) ja muista ompelutarvikkeista. Hyvähän se on vähän kankaita tilailla, kun olen jo vajaa 2m saanut ommeltua tässä kuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti