maanantai 17. helmikuuta 2014

Tylsääkin tylsempää

Tässä pari tylsääkin tylsempää ompelusta eli ihan valkoisia perusbodeja ilman mitään kikkailuja. Kaavana jälleen Kisuliini (OB 6/12) raglansauman neppareilla lisättynä. Trikoo on Majapuulta ja resori Fabriinasta. Kokeilin näiden kanttaamisessa ensimmäistä kertaa kapeampaa (2,5mm) kaksoisneulaa. Tykkäsin tästä ehkä enemmän kuin aiemmin käytössä olleesta 4mm neulasta.
 Huvittavaa näissä bodeissa on se, että viime kesänä äitiyspakkauksen saatuani moitin sen sisältöä tylsäksi, kun oli niin paljon valkoisia vaatteita ja sitten päädyin kuitenkin itse tekemään lisää valkoista :) Nämäkin bodyt on ajateltu Metsolan joustofroteista ommeltujen vihreiden housujen kaveriksi. Näitä vihreitä housuja on tehtynä (tai ainakin leikattuna) 7kpl. Aika monet... Esimerkiksi nämä:


Näiden bodien ompelu tuntui myös sen takia supertylsältä, että näiden ollessa kesken postin setä toi minulle oman saumurin ja minun täytyi vain kantata bodien reunoja ennenkuin pääsin tutustumaan saumuriin. Saumuri saapui siis jo viikko sitten, mutta blogin päivitykset laahaa taas vähän perässä. Nyt on kuitenkin saumuriin tutustuminenkin jo aloitettu, mutta siitä lisää seuraavan ompeluksen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti