tiistai 6. tammikuuta 2015

Pärinää, pärinää

Minulla on jo pitkään ollut ajatuksena ommella ystäväni pojille jotakin lahjaksi, sillä saamme heiltä paljon poikien vanhoja vaatteita lainaan. Tämä on vähentänyt meidän vaatteiden ostotarvetta selvästi. Alunperin olin ajatellut, etten ehdi mitään jouluksi ompelemaan, mutta toisin kävi. Marraskuussa sattui olemaan sellainen viikko, jolloin ystäväni oli ajatuksissani jatkuvasti, joten mikäs sen mielekkäämpää kuin ommella silloin juuri hänelle (tai hänen lapsilleen).
Ompelin pojille ihan peruspaidat. Hihoista tuli ehkä vähän liian pitkät. Pituuden arviointi on hankalaa, kun meiltä ei löydy noin isoja vaatteita lapsilta ja kaavana oli jälleen kerran pitkähihainen Raide (OB 6/12). Toivottavasti paidat on kuitenkin ihan käyttökelpoiset. Paidat on kokoa 116cm ja 128cm (tällä hetkellä pojilla on käytössä kuulemma 110cm ja 122cm).
Kangas on Pärinä-nimistä luomujerseytä Pehemiältä. Kuosin on suunnitellut Maitotyttö. Hihat on ruskeaa trikoota, joka on ostettu Royal-tuotteelta. Resorin ostopaikkaa en muista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti